Ismertető

Köszöntjük Önt, kedves nézőnk!

Ismerkedjen meg a KiSDuNa Televízióval!

A KiSDuNa TV-t 2003 óta üzemelteti a Dunaharaszti Ipartestület.
Közműsor-szolgáltatóként működünk a Dunaharaszti Önkormányzat támogatásával. Heti rendszerességgel, kábelen keresztül, több városra kiterjedő műsort sugárzunk. A főműsorok között folyamatosan képújságot vetítünk, ami közszolgálati és fizetett hirdetésekből áll.
Ezek felváltva jelennek meg műsorkezdésig és a műsor vége után.
A képújság hirdetésekről az INFÓK menüpontban talál információkat.
Új műsorunkat mindig szerdán 18.00-kor láthatja először, majd ezt ismételjük egy héten keresztül naponta 7.00 és 18.00 órától.

Műsorainkban az aktuális önkormányzati illetve civil szervezetek hírei mellett rendszeresen beszámolunk a városban működő sportegyesületek eredményeiről. A magazin műsorban minden hónapban megnézhetik a teljes önkormányzati testületi ülést, és szintén a magazinban nézhetik újra a különböző előadásokat, koncerteket, hosszabb összefoglalókat.

Ha valamely rendezvényen találkozott stábunkkal, most bizonyára arra kiváncsi, mikor kerül adásba a felvétel, valamint arra, vajon szerepel-e Ön, vagy közeli hozzátartozója a képeken. Ha így van, mi ennek nagyon örülünk, hiszen elsősorban a helyi hírek, események bemutatása, a városlakók ünnep- és hétköznapjainak megörökítése a célunk.
A TV MŰSOR menüpontban megtekintheti, milyen műsorok lesznek láthatóak ezen a héten.

Műsorainkhoz jó szórakozást kívánunk!

A KiSDuNa TV stábja

Médiaszolgáltatási tevékenységét/műszaki fejlesztését a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

Partnerek